Skip to main content
  • TØMRERMESTER RASMUS KEPP
    BYGGERI TIL TIDEN

Tilbygning til hus eller ombygning af hus


GIV DIN BOLIG ET TILTRÆNGT LØFT

Drømmer du om at få en tilbygning eller en ombygning af dit hus eller sommerhus? Så lad os skabe din drømmebolig. Hos Tømrermester Rasmus Kepp udfører vi enhver form for ændring, udbygning og renovering af boliger.

Vores spidskompetence er at optimere boliger. Vi vil gerne give dig den maksimale udnyttelse af din boligs potentiale. Vi ser potentialet i dit hjem og forstår, hvor der kræves nyt, og hvor det gamle blot skal pudses op.

Vi hjælper private, virksomheder, boligforeninger og institutioner i blandt andet Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Frederikssund og omegn.

Vi leverer et grundigt og solidt håndværk

Vi er stolte af at kunne levere et godt og grundigt håndværk af højeste kvalitet. Alle vores medarbejdere brænder for deres håndværk, og derfor gør de altid deres yderste for, at vores kunder kan få det præcis, som de ønsker.

Vi kan blandt andet lave en ny udestue i træ, udskifte dine vinduer og døre eller lave en udvendig renovering af dit sommerhuse eller hus. Det kan være alt fra et parcelhus til en murermestervilla.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Renovering af hus
  • Ombygning af hus
  • En tilbygning til hus

Vi videreuddanner løbende vores folk og sørger dermed for, at vi altid er up-to-date med de nyeste materialer, teknikker og metoder. Derfor kan du altid spørge os til råds, og derved bliver det nemmere for dig at tage beslutningen om en eventuel ombygning eller renovering.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser for en tilbygning til dit hus afhænger af mange forhold. Det har for eksempel en betydning, om der er tale om opvarmede opholdsrum. Behovet for tekniske installationer har også en betydning. En carport af træ er derimod en billig løsning, hvis du mangler en ordentlig plads til bilen.

Uanset om det er en stor eller lille opgave, så gør vi en dyd ud af at overholde alle aftaler. Vi sørger blandt andet for at overholde den aftalte tidsramme og det aftalte budget. Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan forudsige processen og give et tilbud, som kommer til at holde i længden.

Vi tilbyder også andre tømreropgaver som bl.a. tagrenovering og montering af vinduer og døre.

Få et tilbud på en ombygning eller udbygning

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan skræddersy et uforpligtende tilbud med en god pris for en ombygning, tilbygning eller renovering. Vi kommer gerne ud for at få en snak og for at se nærmere på opgaven.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller ring til os på tlf. 25 12 59 17. Måske er vi ude på et byggeprojekt, men så læg gerne en besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.