simg1

Tømrermester Rasmus Kepp

Byggeri til tiden

Renovering og ombygning

Giv din bolig et tiltrængt løft

Trænger jeres bolig til en kærlig hånd? Eller skal I måske bygge ud, så der er plads til alle?

Vi udfører alle former for ombygning, udbygning og renovering. Vores spidskompetence er at optimere boliger. Vi vil gerne give dig den maksimale udnyttelse af din boligs potentiale. Vi ser netop potentialet i dit hjem og forstår, hvor der kræves nyt, og hvor det gamle blot skal pudses op.

Ny udestue? Nye vinduer og døre? Udvendig renovering? Tøv ikke med at kontakte os. Som din tømrer i Kalundborg og omegn gør vi jeres boligdrømme til virkelighed.

Grundigt og solidt håndværk

Vi er stolte af altid at levere håndværk af højeste kvalitet. Alle vores medarbejdere brænder for det, de laver. Derfor gider de også godt gøre det ekstra, for at alt er, præcis som I ønsker, at det skal være.

Vi videreuddanner løbende vores folk og sørger dermed for, at vi altid er up-to-date med de nyeste materialer, teknikker og metoder. Du kan også altid spørge din tømrer i Kalundborg til råds, så kan vi hjælpe dig og forklare dig processen. Derved bliver det nemmere for dig at tage beslutningen om en eventuel ombygning eller renovering.

En aftale er en aftale

Vi gør en dyd ud af altid at overholde alle aftaler. Når du laver en aftale med os, sørger vi for at overholde den aftale tidsramme og budgettet. Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan forudsige processen og give et tilbud, som kommer til at holde i længden.

Slip bekymringerne! Lad din tømrer i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund sørge for renoveringen eller ombygningen af din bolig.

Tømrer i Nordsjælland Rasmus Kepp udfører din ombygning

Kontakt os gerne for et godt tilbud

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan skræddersy et tilbud netop til dig. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller ring til os.

Som din tømrer i Vestsjælland, kører vi ud i både Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund.

Måske er vi ude og arbejde på et byggeprojekt, men så læg gerne en besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os