simg1

Tømrermester Rasmus Kepp

Byggeri til tiden

Tømrerfirmaet Rasmus Kepp

Bundsolidt tømrerfirma med massiv erfaring

Vi er et mindre tømrerfirma, der siden starten i 2003 har udført fag- og hovedentrepriser for såvel private kunder som for virksomheder, boligforeninger og institutioner på hele Vestsjælland.

Vores primære fokus ligger på tagarbejde og vinduesudskiftninger, men som tømrerfirma i Vestsjælland, udfører vi alle typer opgaver inden for faget – og ingen opgaver er for krævende eller for simple.

Vi plejer at sige, at det svære klarer vi på et øjeblik, og det umulige tager lidt længere tid. Men vi sætter en ære i at overholde alle aftaler om pris og tidsplaner. Vi vil jo gerne blive bedt om at komme igen, næste gang du har brug for et tømrerfirma.

Vi kender vores begrænsninger og vores livliner

Hvis der skulle være enkelte opgaver, vi ikke selv kan varetage, har vi faste og professionelle samarbejdspartnere i andre tømrerfirmaer og faggrupper, der kan løfte opgaven sammen med os.

Vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi stiller til os selv. Det er din garanti for, at uanset hvem der løser enten dele af entreprisen eller hele entreprisen, får du samme høje kvalitet.

Vi har blik for vores omverden

Som professionelt tømrerfirma har vi mangeårig erfaring i branchen. Vi har gennem flere år som tømrer i udlandet også oparbejdet international erfaring inden for byggeri.

Dette er en erfaring, vi som tømrerfirma drager nytte af i vores daglige arbejde, hvor vi altid holder os opdateret på ny viden og anderledes teknikker.

Der er en verden uden for Danmark, og det har blandt andet været udbytterigt at arbejde som tømrerfirma i Norge, som jo er et land med stolte traditioner inden for faget.

Din tømrermester på Vestsjælland står klar ved dit næste projekt

Uden dygtige medarbejdere er vi intet tømrerfirma

Med stor fokus, høj disciplin og omhyggelighed sørger vores dygtige medarbejdere i vores tømrerfirma for at levere den mest optimale løsning til vores kunder.

Vi er et tømrerfirma, der lægger stor vægt på den nære kontakt med vores kunder både før og under processen. Derfor er du også garanteret en professionel rådgivning, inden vi går i gang med arbejdet.

Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning, så du får et resultat, der ikke blot stemmer overens med dine ønsker og økonomi, men som også matcher bygningens stilistiske udtryk.

Men det slutter ikke her. Vi sørger altid for en opfølgning, så vi er sikre på, at du er mere end tilfreds med vores indsats – kun på den måde kan vi hele tiden evaluere og dygtiggøre os. En tilfreds kunde er vores vigtigste mål.

Kontakt os gerne

Vi kører ud fra vores tømrerfirma hver dag i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund, og vi kommer gerne forbi for at drøfte, hvad vi kan gøre for dig. Kontakt os enten via formularen her på siden eller ring til os på 25 12 59 17 – så er dit tømrerfirma på vej!

KONTAKT OS I DAG

 CV – Rasmus Kepp

  • Udlært tømrermester i 1994 og byggetekniker i 2000
  • Forskellige type huse – alt fra økologiske træhuse til mere traditionelle huse af beton og mursten i Tyskland.
  • Bysanering i Berlin med udvidede af boligmassen med ekstra etager på allerede eksisterende bygninger.
  • Modernisering af regeringsbygningen i Norge.
  • Træhuse i Texas.
  • Opstart af tømrerafdeling i entreprenørfirmaet St&C med arbejdsopgaver såsom opførelse af etageejendomme, rækkehuse og istandsættelse af liebhaverejendomme.
  • 2003: Opstart af egen tømrermestervirksomhed, hvor vi overvejende servicerer private og boligselskaber med alle former for renovering og istandsættelse af beboelser og andre bygninger. Herudover samarbejder vi til tider med andre entreprenører og tømrervirksomheder om større projekter.

Jeg blev udlært tømrer i 1994, hvorefter jeg tog til udlandet for at arbejde. I Tyskland opførte vi forskellige type huse af mange forskellige størrelse og materialer.

Herudover var jeg med til bysanering i Berlin, hvor vi udvidede boligmassen ved at bygge ekstra etager på allerede eksisterende bygninger.

I tre måneder var jeg i Texas som tømrermester, hvor vi byggede træhuse. Dette har til dato været den største og mest spændende udfordring, da amerikansk byggestil er meget anderledes end vores nordeuropæiske.

Samtidig blev vi udfordret på det matematiske plan, da alt målsætning foregår i fod, tommer og brøker.

Vores samarbejdspartnere

Med udgangspunkt i kvalitet har vi valgt at samarbejde med følgende virksomheder: