Tømrerfirma nær Kalundborg, Holbæk, Roskilde

Solidt tømrerfirma kører ud i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund

Vi er et bundsolidt tømrerfirma med massiv erfaring?

Vi er et mindre tømrerfirma, der siden starten i 2003 har udført fag- og hovedentrepriser for såvel private kunder som for virksomheder, boligforeninger og institutioner på hele Vestsjælland.

Vores primære fokus ligger på tagarbejde og vinduesudskiftninger, men som tømrerfirma udfører vi alle typer opgaver inden for faget – og ingen opgaver er for krævende eller for simple. Vi plejer at sige, at det svære klarer vi på et øjeblik, og det umulige tager lidt længere tid. Men vi sætter en ære i at overholde alle aftaler om pris og tidsplaner. Vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du har brug for et solidt tømrerfirma.

Vi er dit tømrerfirma der kender sine begrænsninger og sine livliner

Hvis der skulle være enkelte opgaver, vi ikke selv kan varetage, har vi faste og professionelle samarbejdspartnere i andre tømrerfirmaer og faggrupper, der kan løfte opgaven sammen med os. Vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi stiller til os selv. Det er din garanti for, at uanset hvem der løser enten delentreprisen eller hele entreprisen, får du samme høje kvalitet.

Vi har blik for vores omverden

Som professionelt tømrerfirma har vi mangeårig erfaring i branchen. Vi har gennem flere år som tømrer i udlandet også oparbejdet international erfaring inden for byggeri – en erfaring vi som tømrerfirma drager nytte af i vores daglige arbejde, hvor vi altid holder os opdateret på ny viden og anderledes teknikker. Der er en verden uden for Danmark, og det har blandt andet været udbytterigt at arbejde som tømrerfirma i Norge, som jo er et land med stolte traditioner inden for faget.

Uden dygtige medarbejdere – er vi intet tømrerfirma

Med stort fokus, høj disciplin og omhyggelighed sørger vores dygtige medarbejdere i vores tømrerfirma for at levere den mest optimale løsning til vores kunder.

Vi er et tømrerfirma, der lægger stor vægt på den nære kontakt med vores kunder både før og under processen. Derfor er du også garanteret en professionel rådgivning, inden vi går i gang med arbejdet. Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning, så du får et resultat, der ikke blot stemmer overens med dine ønsker og økonomi, men som også matcher bygningens stilistiske udtryk.

Men det slutter ikke her. Vi sørger altid for en opfølgning, så vi er sikre på, at du er mere end tilfreds med vores indsats – kun på den måde kan vi hele tiden evaluere og dygtiggøre os. Og en tilfreds kunde er vores vigtigste mål.

Kontakt os, dit lokale tømrerfirma

Vi kører ud fra vores tømrerfirma hver dag i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund, og vi kommer gerne forbi for at drøfte, hvad vi kan gøre for dig. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 25 12 59 17 – så er dit tømrerfirma på vej!