simg1

Tømrermester Rasmus Kepp

Byggeri til tiden

Nyt tag eller tagrenovering? Vi udfører alle tagopgaver

Hvis du står med behovet for et nyt tag, en tagrenovering eller for at få udført andre reparationer på dit tag, så står vi hos Tømrermester Rasmus Kepp klar til at hjælpe dig.
Skal du have lagt nyt tag eller drejer det sig blot om en mindre reparationsopgave efter en storm?
I alle tilfælde udfører vi opgaverne i høj kvalitet og med en høj faglig stolthed – vi udfører dit tagarbejde i Svinninge, Holbæk, Jyderup og Kalundborg. Du skal jo helst være mere end tilfreds med resultatet.

Vi kan løse enhver tagopgave

Vi udfører blandt andet nedenstående former for tagarbejde:

  • Lægning af nyt tag
  • Etablering af ny tagkonstruktion
  • Udnyttelse af tagetage
  • Kvistearbejde
  • Tagisolering
  • Stormskader
  • Tagrenovering
  • Tagreparation
  • Tagterrasser
  • Tagtjek

Fordelene ved at få lagt et nyt tag på huset

Der er mange fordele ved at få lagt et nyt tag. For det første giver det en markant forøgelse af husets værdi. Du vil også kunne se det på varmeregningen.

Herudover er det vigtigt at være opmærksom på, at fugt og kulde kan give de bærende elementer i din tagkonstruktion skader, der bliver dyrere at udbedre, efterhånden som de breder sig.

Her kan vi som tømrer gå ind og vurdere, hvilken tilstand dit nuværende tag er i, og om det er påkrævet med et nyt tag.

SKAT giver også fradrag for udgifter til arbejdslønnen i forbindelse med håndværksydelser med grønt sigte, som for eksempel isolering af tag.

Få lagt nyt tag i højeste kvalitet

Taget er den mest udsatte flade på hele din bolig, netop fordi den gennem årene modstår alt fra sol, regn og vind til storme, sne og fugt.
I forbindelse med lægning af et nyt tag har du muligheden for at få ændret på en dårligt fungerende tagkonstruktion eller måske få skabt de kviste, ovenlysvinduer eller den tagterrasse, du har drømt om. Vi står også til rådighed med udskiftning af vinduer og døre.

Som en kvalitetsbevidst tømrervirksomhed sørger vi altid for at udføre ordentligt, korrekt og grundigt tagarbejde, når vi lægger nyt tag. Vi sørger selvfølgelig også for, at alt bliver udført efter alle gældende lovkrav og regler.

Vi er desuden medlem af Byg Garanti, som er en økonomisk sikring af boligejeren.

Din tømrer laver dit nye tag eller renoverer det gamleTagrenovation af høj kvalitet af din tømrer Rasmus Kepp

Hvad koster et nyt tag?

Der er stor forskel på, hvor meget et nyt tag koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken type tagmateriale du vælger, hvor stort dit tag er og om den eksisterende konstruktion skal rettes op eller udskiftes.

Derfor kommer vi gerne ud for at vurdere dit tag, og give et svar på om tagrenovering eller en tagudskiftning vil være den rette løsning, og hvad det vil koste. Vi vil herefter fremsende et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os for rådgivning eller en vurdering af dit tag

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 25 12 59 17 eller e-mail rasmus@byggetid.dk for kompetent rådgivning eller for at bestille en vurdering af dit tag.

KONTAKT OS I DAG