simg1

Tømrermester Rasmus Kepp

Byggeri til tiden

Nyt tag og tagarbejde

Vi udfører alle former for tagarbejde

Hvis du står med behovet for et nyt tag eller for gennemgående tagarbejde, så kontakt os allerede i dag.

Vi tilbyder at være tagdækker på dit kommende tagarbejde. Skal du have nyt tag med udskiftning af hele flader og nyt undertag? Eller drejer det sig blot om en mindre reparationsopgave efter en storm?

I alle tilfælde udfører vi opgaverne med nyt tag og alle former for tagarbejde i høj kvalitet og med faglig stolthed. Du skal jo helst være mere end tilfreds med det gode resultat.

Vi udfører bl.a. nedenstående former for tagarbejde

  • Nyt tag og tagkonstruktion
  • Udnyttelse af tagetage
  • Kvistearbejde
  • Tagisolering
  • Stormskader
  • Tagrenovering og -reparationer
  • Tagterrasser
  • Tagtjek

Økonomisk gevinst

Måske står du med et tag, der er blevet skadet af vind og vejr eller nogle af de storme, der har præget Danmark de seneste år.

Hvis taget er blevet utæt, er det ærgerligt at konstatere, at varmen ryger ud, samtidig med at kulde og fugt trænger ind igennem et utæt tag.

Det er der heldigvis råd for. Vi kan renovere dit tag eller bygge et nyt tag, så det igen er tæt og samtidig meget smukkere at se på.

Der er mange gevinster med et nyt tag!

For det første er det langt smukkere at se på, hvilket giver en markant forøgelse af husets værdi. Du vil også kunne se det på varmeregningen.

Herudover er det vigtigt at være opmærksom på, at fugt og kulde kan give de bærende elementer i din tagkonstruktion nogle skader, der bliver dyrere at udbedre, efterhånden som de breder sig.

Her kan vi som tømrer gå ind og vurdere, hvilken tilstand dit nuværende tag er i, og om det er påkrævet med et nyt tag.

SKAT giver også fradrag for udgifter til arbejdslønnen i forbindelse med håndværksydelser med grønt sigte, som fx isolering af tag.

Din tømrer laver dit nye tag eller renoverer det gamleTagrenovation af høj kvalitet af din tømrer Rasmus Kepp

 

Nyt tag i højeste kvalitet

Taget er den mest udsatte flade på hele din bolig, netop fordi den gennem årene modstår alt fra sol, regn og vind til storme, sne og fugt.

I forbindelse med et nyt tag har du muligheden for at få ændret på en dårligt fungerende tagkonstruktion eller måske få skabt de karnapper, kviste eller den tagterrasse, du har drømt om?

Som kvalitetsbevidst tømrervirksomhed i Vestsjælland, sørger vi altid for at udføre et ordentligt, korrekt og grundigt tagdækkerarbejde, når vi lægger nyt tag.

Vi sørger selvfølgelig også for, at alt bliver udført efter alle gældende lovkrav og regler i forbindelse med tagarbejdet.

Vi er medlem af Byg Garanti. Dette er din garanti for et flot og fejlfrit resultat, smukt tagarbejde og et nyt tag i højeste kvalitet.

Få et tilbud på nyt tag i dag

Vi lægger nyt tag og laver tagarbejde i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på 25 12 59 17– så er drømmen om et nyt tag tættere på at blive realiseret.

KONTAKT OS I DAG