Nyt tag – tagarbejde ved Kalundborg, Holbæk, Roskilde

Hvis du står med behovet for et nyt tag eller for solidt tagarbejde, så kontakt os allerede i dag.

Vi laver både nyt tag og alle former for tagarbejde

Vi tilbyder at være tagdækker på dit kommende tagarbejde. Hvad enten du skal have nyt tag med udskiftning af hele flader og nyt undertag, eller det blot drejer sig om en mindre reparationsopgave efter en storm, udfører vi opgaverne med nyt tag og alle former for tagarbejde i høj kvalitet og med faglig stolthed. Du skal helst være mere end tilfreds med det gode resultat.

Vi udfører blandt andet tagarbejde som:

  • Nyt tag og tagkonstruktion
  • Udnyttelse af tagetage
  • Kvistearbejde
  • Tagisolering
  • Stormskader
  • Tagrenovering og -reparationer
  • Tagterrasser
  • Tagtjek

Nyt tag og tagarbejde med økonomisk gevinst

Måske står du med et tag, der er blevet skadet af vind og vejr eller nogle af de storme, der har præget Danmark de seneste år. Hvis taget er blevet utæt, er det ærgerligt at konstatere, at varmen ryger ud, samtidig med at kulde og fugt trænger ind igennem et utæt tag. Det er der heldigvis råd for. Vi kan renovere dit tag eller bygge et nyt tag, så det igen er tæt og samtidig meget smukkere at se på.

Der er flere gevinster med et nyt tag, for ikke alene er det langt smukkere at se på, hvilket giver en markant forøgelse af husets værdi. Du vil også kunne se det på varmeregningen. Og så er det vigtigt at være opmærksom på, at fugt og kulde kan give de bærende elementer i din tagkonstruktion nogle skader, der bliver dyrere at udbedre, efterhånden som de breder sig. Her kan vi som tømrer gå ind og vurdere, hvilken tilstand dit nuværende tag er i, og om det er påkrævet med et nyt tag.

SKAT giver også fradrag for udgifter til arbejdslønnen i forbindelse med håndværksydelser med grønt sigte, som fx isolering af tag – læs gerne mere på SKATs hjemmeside.

Nyt tag i højeste kvalitet

Taget er den mest udsatte flade på hele din bolig, netop fordi den gennem årene modstår alt fra sol, regn og vind til storme, skygge og fugt. I forbindelse med et nyt tag har du muligheden for at få ændret på en dårligt fungerende tagkonstruktion eller måske få skabt de karnapper, kviste eller den tagterrasse, du har drømt om? Vi bygger det hele i den højeste kvalitet – ligesom et nyt tag.

Som kvalitetsbevidst tømrervirksomhed, sørger vi altid for at udføre et ordentligt, korrekt og grundigt tagdækkerarbejde, når vi lægger nyt tag. Vi sørger selvfølgelig også for, at alt bliver udført efter alle gældende lovkrav og regler i forbindelse med tagarbejdet. Vi er medlem af Byg Garanti – det er din garanti for et flot og fejlfrit resultat, smukt tagarbejde og et nyt tag i højeste kvalitet.

Få et tilbud på nyt tag i dag

Vi lægger nyt tag og laver tagarbejde i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund, og du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 25 12 59 17 – så er et nyt tag tættere på.