Skip to main content
  • TØMRERMESTER RASMUS KEPP
    BYGGERI TIL TIDEN

Nedrivning af asbesttage og montering af nye tage


Vi leverer grundigt håndværk af højeste kvalitet

Leder du efter en tømrer, som tilbyder nedrivning af asbesttage? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrermester Rasmus Kepp er vi specialister i tage, og vi kører ud til private og erhvervskunder i Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Frederikssund og omegn. Vi kan lægge et nyt tag for dig, og vi kan også fjerne det gamle, selvom det er asbestholdigt.

Vi er stolte af vores håndværk, og derfor kan du altid forvente et godt og grundigt stykke arbejde af højeste kvalitet. Alle vores medarbejdere brænder for deres fag, og vi har også medarbejdere, som har kompetencer med at nedrive asbestholdige tage.

Vi har specialiseret os i bortskaffelse af asbest

Vi laver alle former for tagarbejde, herunder udskiftning af tage. Nogle tage indeholder asbest og kræver særlige kompetencer af hensyn til miljøet, beboerne og medarbejderne. Derfor har vi specialiseret os i nedrivning af asbesttage og den efterfølgende bortskaffelse.

Herefter kan vi lægge et nyt tag, hvor du får mulighed for at få lagt helt andre tagmaterialer eller at ændre på tagkonstruktionen. Vi kan også lave kviste, ovenlysvinduer eller en tagterrasse. Samtidig kan vi efterisolere taget eller lægge en ny isolering.

Vi er en kvalitetsbevidst tømrervirksomhed, og derfor sørger vi altid for at levere et korrekt og grundigt tagarbejde. Samtidig sikrer vi, at taget, tagkonstruktionen og isoleringen overholder alle gældende lovkrav og regler. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for et ordentligt arbejde.

Få mere information om nedrivning af asbesttage

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om nedrivning af asbesttage – vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Her kan vi samtidig drøfte dine ønsker til et nyt tag og give dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af taget.

Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 25 12 59 17.  Vi kan være ude på et byggeprojekt, hvor vi ikke kan besvare telefonen, men læg gerne en besked. Herefter vender vi tilbage snarest muligt.