Energivinduer nær Holbæk, Kalundborg & Roskilde

Vi har stor ekspertise i udskiftning til energivinduer.

Energivinduer holder varmen inde og gi’r bedre indeklima

Desværre bliver en stor del af Danmarks samlede energiforbrug brugt på at sende varmen direkte ud af dårligt isolerede og utætte vinduer. Det er ikke blot skidt for din varmeregning og pengepung, det skader også miljøet i den lange ende.

Vi har solid erfaring i at udskifte gamle utætte vinduer og sætte nye energivinduer i. At udskifte til energivinduer er en beslutning, alle kunder er glade for, at de har taget efterfølgende. Både fordi nye vinduer ser så meget bedre ud, uanset hvilken stand en bolig i øvrigt er i, men også fordi det kan mærkes på både varmeregning og indeklima med det samme. Et dårligt indeklima øger risikoen for problemer med luftveje, allergi og astma på grund af træk, fugt og kondens.

Hvad kan energivinduer?

Energivinduer er vinduer med energiruder. Det siger næsten sig selv. En energirude har en speciel usynlig belægning på indersiden af det ene glas. Denne belægning sørger for, at solens energi (varme) bliver inde i boligen. Dermed får man et plus på varmeregnskabet. Med andre ord: Jo bedre energivinduer, jo mindre varmetab, og dermed sparer du på varmeregningen.

Efter de gældende lovkrav skal du nu skifte til energivinduer med energimærke A eller B, hvis du står over for en udskiftning af vinduerne i boligen, medmindre boligen er fredet. Det er faktisk sådan, at med energirigtige vinduer har du mulighed for at spare op til 5000 kroner om året på din varmeregning, hvis du skifter fra ældre og dårligt isolerede vinduer til energivinduer.

Energivinduer med flere gevinster

Ikke alene holder du varmeregningen i bund og får et bedre indeklima, ligesom nye energivinduer er meget pænere end gamle, slidte vinduer. Med det genindførte håndværkerfradrag giver SKAT også mulighed for at trække arbejdslønnen til håndværksydelser med grønt sigte fra – og her er netop energivinduer et af de tiltag, der belønnes. Læs mere på SKATs hjemmeside her.

Så der er kun fordele ved at udskifte til energivinduer:

  • et løft af boligens udseende
  • bedre indeklima
  • lavere varmeregning
  • fradrag på selvangivelsen

Få et tilbud på energivinduer

Vi kører ud og skifter vinduer til energivinduer i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund, og kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 25 12 59 17 – måske er vi ude at sætte nye energivinduer ud, men så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.