Energivinduer nær Holbæk, Kalundborg & Roskilde

Vi har stor ekspertise i udskiftning til energivinduer.

Energivinduer holder varmen inde og gi’r bedre indeklima

Desværre bliver en stor del af Danmarks samlede energiforbrug brugt på at sende varmen direkte ud af dårligt isolerede og utætte vinduer. Det er ikke blot skidt for din varmeregning og pengepung, det skader også miljøet i den lange ende.

Vi har solid erfaring i at udskifte gamle utætte vinduer og sætte nye energivinduer i. At udskifte til energivinduer er en beslutning, alle kunder er glade for, at de har taget efterfølgende. Både fordi nye vinduer ser så meget bedre ud, uanset hvilken stand en bolig i øvrigt er i, men også fordi det kan mærkes på både varmeregning og indeklima med det samme. Et dårligt indeklima øger risikoen for problemer med luftveje, allergi og astma på grund af træk, fugt og kondens.

Hvad kan energivinduer?

Energivinduer er vinduer med energiruder. Det siger næsten sig selv. En energirude har en speciel usynlig belægning på indersiden af det ene glas. Denne belægning sørger for, at solens energi (varme) bliver inde i boligen. Dermed får man et plus på varmeregnskabet. Med andre ord: Jo bedre energivinduer, jo mindre varmetab, og dermed sparer du på varmeregningen.

Efter de gældende lovkrav skal du nu skifte til energivinduer med energimærke A eller B, hvis du står over for en udskiftning af vinduerne i boligen, medmindre boligen er fredet. Det er faktisk sådan, at med energirigtige vinduer har du mulighed for at spare op til 5000 kroner om året på din varmeregning, hvis du skifter fra ældre og dårligt isolerede vinduer til energivinduer.

Energivinduer med flere gevinster

Ikke alene holder du varmeregningen i bund og får et bedre indeklima, ligesom nye energivinduer er meget pænere end gamle, slidte vinduer. Med det genindførte håndværkerfradrag giver SKAT også mulighed for at trække arbejdslønnen til håndværksydelser med grønt sigte fra – og her er netop energivinduer et af de tiltag, der belønnes. Læs mere på SKATs hjemmeside her.

Så der er kun fordele ved at udskifte til energivinduer:

  • et løft af boligens udseende
  • bedre indeklima
  • lavere varmeregning
  • fradrag på selvangivelsen

Få et tilbud på energivinduer

Vi kører ud og skifter vinduer til energivinduer i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund, og kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 25 12 59 17 – måske er vi ude at sætte nye energivinduer ud, men så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Click edit button to change this code.

Udskiftning af vinduer og døre i Kalundborg, Holbæk, Roskilde

Står du med brug for en dygtig tømrer til udskiftning af vinduer og døre? Så Brug os som din tømrermester.

Udskiftning af vinduer og døre gi’r enhver bolig et løft

Uanset hvilken type bolig, hvilken byggestil og hvilken alder, din bolig har, kan udskiftning af vinduer og døre give enhver bolig et løft. Man siger, at vinduerne er ”husets øjne”, og den stand dine vinduer er i, giver et tydeligt visuelt indtryk af, hvilken stand huset i øvrigt er i.

Slidte gamle vinduer, der måske er punkterede, og hvor træværket er revnet eller bare uplejet, kan trække selv det flotteste hus ned, og omvendt kan nye vinduer, der passer til husets stil, betyde at et hus kan se næsten helt nybygget ud. Med udskiftning af vinduer og døre kan du med andre ord give din bolig et stort værdimæssigt løft. Så uanset om du går med salgstanker, vil udskiftning af vinduer og døre være en gevinst for enhver bolig. Og forhåbentlig give dig livskvalitet at se på – og ud af – hver dag.

Vi kan levere og montere alle typer døre og vinduer, uanset om du ønsker småsprossede vinduer eller store glaspartier.

Vi leverer altid et færdigt stykke arbejde, hvilket betyder, at vi står for:

  • selve udskiftningerne
  • karme
  • sålbænke
  • gerikter
  • fugearbejde til den sidste finish er på plads

Tidsplaner og overholdelse af tidsplaner er en meget høj prioritering i vores arbejde, og vi ser altid meget løsningsorienteret på det, så alle parter er positive i processen og samarbejder om at løse eventuelle besværligheder i processen.

Det er også en økonomisk gevinst med udskiftning af vinduer og døre

Ikke alene kan nye døre og vinduer optimere selve udtrykket på boligen og give et mere moderne og stilistisk udtryk, som vil give boligen et stort løft. Udskiftning af vinduer og døre til lavenergivinduer vil også være med til at minimere din varmeregning og forbedre indeklimaet i hjemmet.

Med utætte vinduer og døre ryger en stor del af den varme, du betaler for, lige ud i det fri. Og samtidig kan fugt og kulde trænge ind og give indeklimaproblemer, som udskiftning af vinduer og døre kan fjerne.

Så det er en gevinst for dit varmeforbrug, men det er ikke den eneste gevinst. SKAT giver med det genindførte håndværkerfradrag mulighed for at trække udgifterne til arbejdslønnen ved håndværksydelser med grønt sigte fra i skat – og her kommer udskiftning af døre og vinduer med på listen. Se gerne mere på SKATs hjemmeside her

Få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og den type opgaver fylder en væsentlig del af vores ordrebog. Derfor kan du regne med at få et kvalificeret og fornuftigt uforpligtende tilbud fra et tømrerfirma, der ved, hvad opgaven handler om, og hvordan den bedst kan løses. Vi står for udskiftning af vinduer og døre i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund, og kommer gerne forbi dig, hvis du kontakter os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 25 12 59 17 – så er din tømrer på vej!