simg1

Tømrermester Rasmus Kepp

Byggeri til tiden

Skift til energirigtige vinduer og døre

Hold varmen inde og få et bedre indeklima

Desværre bliver en stor del af vores alles samlede energiforbrug brugt på at sende varmen direkte ud af dårligt isolerede og utætte vinduer. Dette er ikke blot skidt for din varmeregning og pengepung, det skader også miljøet i det lange løb.

Vi har langstrakt erfaring i at udskifte gamle utætte vinduer og sætte nye energivinduer i. At udskifte til energivinduer er en beslutning, alle kunder er glade for, at de har taget.

Både fordi nye vinduer ser så meget bedre ud, uanset hvilken stand en bolig i øvrigt er i, men også fordi det kan mærkes på både varmeregning og indeklima med det samme. Et dårligt indeklima øger risikoen for problemer med luftveje, allergi og astma på grund af træk, fugt og kondens.

Hvad kan energivinduer og -døre?

Energivinduer er vinduer med energiruder. Det siger næsten sig selv – og så alligevel ikke. En energirude har en speciel usynlig belægning på indersiden af det ene glas.

Denne belægning sørger for, at solens energi (varme) bliver inde i boligen. Dermed får man et plus på varmeregnskabet. Med andre ord: Jo bedre energivinduer, jo mindre varmetab, og dermed sparer du på varmeregningen.

Efter de gældende lovkrav skal du nu skifte til energivinduer med energimærke A eller B, hvis du står over for en udskiftning af vinduerne i boligen.

Den eneste undtagelse er, hvis boligen er fredet. Det er faktisk sådan, at med energirigtige vinduer har du mulighed for at spare op til 5.000 kroner om året på din varmeregning.

Så hvad venter du på? Skift fra ældre og dårligt isolerede vinduer til energivinduer!

Giv din bolig et løft

Uanset hvilken type bolig, hvilken byggestil og hvilken alder, din bolig har, kan udskiftning af vinduer og døre give enhver bolig et løft.

Man siger, at vinduerne er ”husets øjne”, og den stand dine vinduer er i, giver et tydeligt visuelt indtryk af, hvilken stand huset er i.

Slidte gamle vinduer kan trække selv det flotteste hus ned. Omvendt kan nye vinduer, der passer til husets stil, betyde, at et hus kan se næsten helt nybygget ud.

Med udskiftning af vinduer og døre kan du med andre ord give din bolig et stort værdimæssigt løft.

Vi leverer og monterer alle typer døre og vinduer, uanset om du ønsker småsprossede vinduer eller store glaspartier.

Vi udskifter dine vinduer og døre til en god pris

Vinduer og døre med flere gevinster

Ikke alene holder du varmeregningen i bund og får et bedre indeklima. Nye energivinduer er meget pænere end gamle, slidte vinduer. Med det genindførte håndværkerfradrag giver SKAT også mulighed for at trække arbejdslønnen til håndværksydelser med grønt sigte fra.

Netop her er energivinduer et af de tiltag, der belønnes.

Der er mange fordele ved at skifte til energirigtige vinduer

  • Et løft af boligens udseende
  • Bedre indeklima
  • Lavere varmeregning
  • Fradrag på selvangivelsen

Få et tilbud på energirigtige vinduer og døre

Vi kører ud og skifter vinduer og døre i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og Frederikssund. Vi kommer gerne forbi blot for at give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via kontaktformularen eller ring til os.

Måske er vi ude at sætte nye energivinduer i, men så læg gerne en besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os